OFERTA ORIFLAME

Image 394

Oferta Oriflame

Participa la aceasta oferta Oriflame de Bun Venit in trei Pasi si vei primi trei cadouri deosebit cu doar 5 lei fiecare.

 Nu ratata Cadourile care pot fi si ale Tale !


PROGRAM DE BUN VENIT
pentru noii recruţi!

 

OFERTA ORIFLAME

 Oferta Oriflame pentru cei se inscriu in aceasta campanie.

In calitate de client direct sau reprezentant Oriflame ai reduceri de  23% – 40%, la comenziile facute, iar ca nou client ai parte si de cadouri de Bun Venit.

Dupa inscriere puteti participa la programul de Bun Venit unde puteti castiga trei produse Oriflame de editie limitata.

 

Oferta valabila in Campania 1 pe 2018 valabila in perioada 28.12.2017 – 22.01.2018.09 – 23.10  /  2017

 

Pasul 1Image 117
Alătură-te Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-în-1 The ON E WonderLash, pentru 5 lei.*De exemplu: te-ai înscris în campania 5 – adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 6.

 .

.

 

.
.
 
 

.. …Pasul 2Image 118

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei , una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campa nie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk & Honey , pentru 7 lei.

**De exemplu: te-ai înscris în campa nia 5 – adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 7.

.

.

.
Pasul 3Image 119

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei.

***De exemplu: te-ai înscris în campania 5 – adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 8.

 

 

————————————————————————————————–

 

Oferta valabila in perioada 12.09 – 23.10  /  2017

Pasul 1Image 956

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C13 sau C14 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold, în valoare de 39.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold Cremă de corp cu formulă ultra-fină, hrănitoare, infuzată cu extracte din lapte şi miere din surse organice. Hrăneşte intens, lăsând pielea catifelată, suplă, parfumată şi hidratată, pe parcursul întregii zile.

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C13 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C13 şi în C14 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C14.

.
.
.
.
.
.
.

Pasul 2Image 958

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C14 sau C15 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Geanta Succes, în valoare de 149.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.

Geanta Succes Acest accesoriu modern în tonuri cappuccino şi negru, are un design chic ce te va face să o porţi zi de zi. Descriere: • Închidere cu capsă • 2 buzunare deschise şi 2 cu fermoar • Curea reglabilă/detaşabilă Dimensiuni: 23 x 7 x 16.5 cm

**Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în C14 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C13 şi în C15 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C14.

 

.

.

.

.
Pasul 3Image 960

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C15 sau C16 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta Weekend Success, în valoare de 229.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.

Geanta Weekend Succes Frumoasă la exterior şi funcţională în interior, această geantă în tonuri cappuccino şi negru, te va face să arăţi uluitor şi să fii mai organizată. Descriere: • Închiderea cu fermoar • Interior spaţios • 2 buzunare deschise şi 1 buzunar cu fermoar • Curea reglabilă / detaşabilă Dimensiune: 49 x 23 x 28.5 cm.

***Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în C15 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C13 şi în C16 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C14.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Oferta de Bun Venit valabila pentru cei ce sau inscris in canpaniile C 9 si C 10 pe 2017

 

PASU 1

Image 886

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C5 sau C6 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi poţi alege Deodorant spray pentru corp Eclat Femme Weekend sau Deodorant spray antiperspirant Eclat Homme, în valoare de 29,90 lei. **Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat Deodorant spray pentru corp Eclat Femme Weekend , pentru numai 5 lei.

Atenţie! Dacă în Pasul 1 alegi produsul pentru femei, atunci şi în ceilalţi 2 paşi vei primi produsele destinate femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

 

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C5 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C5 şi în C6 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C6.

———————————————————————————————————————————————————————-

PASUL 2Image 887

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C6 sau C7 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi parfumul Eclat Femme Weekend sau parfumul Eclat Sport pentru el, în valoare de 99,90 lei.** Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.

Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

*Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în C6 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C5 şi în C7 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C6.

————————————————————————————————————————————————————————

PASUL 3Image 888

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C7 sau C8 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Setul ceas şi bijuterii Gratitude Deluxe sau Ceasul bărbătesc Gratitude, în valoare de 179,99 lei.** Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.

Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

* Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în C7 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C5 şi în C8 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C6.

——————————————————————————————————————————————————————

 

 

 

Va prezentam oferta de bun venit pentru cei ce se inscriu in perioada   15.11 – 31.12 / 2016 Oferta oriflame Beautyflame Pasul 1

PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C16 sau C17 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi gelul de duş relaxant cu extracte din lavandă şi smochine Nature Secrets, în valoare de 24.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei .

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C16 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 şi în C17 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C 17.

 

 

 

oriflame-31495_3.970x0

 

 

PASUL 2

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C17 sau C1 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi apa de parfum Volare Forever, în valoare de 89.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei .

**Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în C17 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 şi în C1 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C17.

 

 

PASUL 3151402261.russell-hobbs-18651-56-steamglide

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C1 sau C2 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi fierul de călcat Russell Hobbs , în valoare de 149.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei .

***Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în C1 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 şi în C2 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C17.

 

 

 

 

 

 

PROGRAM DE BUN VENIT în 3 PASI pentru TINE.

 

 

Va prezentam oferta de bun venit pentru cei ce se inscriu in campania C 10 pe 2016. ( 12.07 – 01.08 )

PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul  C10 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi rimelul The ONE Hypnotic Depth și fard-ul stick pentru pleoape The ONE Colour Unlimited, în valoare de 52.80 lei. Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei. * Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în  C10 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

 

PASUL 2

 

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul  C11 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi portofelul Dream, în valoare de 89.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei. **Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în  C11 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

 

 

PASUL 3

 

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul  C12 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta Dream, în valoare de 149.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.

***Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în  C12 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

 

Pasul 1Image 117
Alătură-te Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-în-1 The ON E WonderLash, pentru 5 lei.*De exemplu: te-ai înscris în campania 5 – adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 6.

 .

.

 

.
.
 

.. ...Pasul 2Image 118

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei , una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campa nie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk & Honey , pentru 7 lei.

**De exemplu: te-ai înscris în campa nia 5 – adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 7.

.

.

.
Pasul 3Image 119

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei.

***De exemplu: te-ai înscris în campania 5 – adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 8.

 

Exclusiv în campania în care ai plasat prima comandă, ai posibilitatea de a achiziţiona SETUL CU PRODUSE ESENŢIALE cu o reducere de 50%!

Setul (cod 711559) conţine 5 produse de top din portofoliul Oriflame:

  • Rimel Wonder Lash
  • Balsam multifunctional Tender Care
  • Cremă hidratantă de duş Milk & Honey Gold
  • Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold
  • Cremă regeneratoare de noapte pentru mâini Swedish Spa

Comandă-l acum cu doar 62,25 lei!

 

 

Parteneri

Contact

catalog Oriflame -contactDoar pentru inscriere ne gasesti la numerele de telefon:
Vodafone: (+40) 0720121930
Orange: (+40) 0753868728


catalog Oriflame -email
Adresa email
inscriere.oriflame.ro@gmail.com
Romania pe Harta

Sit Partener

Reprezentant-Orif.com