LIVRARE COMANDA ORIFLAME

LIVRARE  COMANDA ORIFLAME

Imediat dupa lansarea, comanda ta este procesată şi apoi transportată de către Oriflame la punctul de livrare specificat în comandă.

Oriflame face livrarea coletelor atat la domiciliul clientului, cat si la sediile si punctele de lucru din tara.

Deci, mare atenţie atunci când alegi modalitatea de livrare!

 

LIVRAREA  LA  DOMICILIU CLIENTULUI

Compania Oriflame asigură livrarea pachetelor la domiciliu prin firma de  curierat rapid TNT Romania. Taxa pentru livrarea la domiciliu a comenzii este de 7 lei, indiferent de valoarea comenzi. Termenul de livrarea a comenzii este între 24 ore – 5 zile în funcţie de posibilităţile de ambalare a comenzilor. Acoperire pentru toată ţara, posibilitatea de confirmare a adresei sau solicitarea livrării coletului si la o altă adresă.

•Pentru a evita întârzierea livrării comenzilor şi pentru a beneficia de servicii de calitate, vă rugăm să verificaţi în baza de date dacă adresa, codul poştal, numărul de telefon şi adresa de e-mail sunt corecte.

•Posibilitatea urmăririi on-line a coletului pe baza numărului de client. Contact telefon: *7000,

•În momentul în care comanda pleacă din depozitul Oriflame, reprezentantul Oriflame  va primi un e-mail de confirmare a plecării coletului către destinatie, e’mail-ul va fi trimis de către TNT Romania.

•Clientul va fi sunat de către curier, înainte de livrarea coletului, pentru a stabili cu exactitate ora de predare a acestuia la adresa stabilită. Curierul va face două tentative de livrare în decurs de 24 –48 ore, după care coletul se returnează.

•În prezenţa curierului, se verifică integritatea ambalajului coletului. Nu recepţionaţi coletele cu aspect deteriorat sau desigilate.  Daca coletul este desigilat sau prezintă urme de violenţă se specifică acest lucru pe AWB şi se refuză recepţionarea coletului.

LIVRARE  PRIN  CENTRELE  ORIFLAME

Daca ai ales punct de livrare unul din centrele Oriflame, este necesar să te informezi la liderul sau directorul de retea de ziua în care este programat transportul comenzilor. Informaţii privind data livrari comenzilor le vei primi si pe mail la inceputul campaniei. 

 

Pachetele se ridică personal în zilele în care sosesc la centrele Oriflame;
La ridicarea coletului aveti obligaţia să verificaţi continutul acestuia chiar la sediu oriflame ( punctul de livrare ) si acesta trebuie sa fie conform cu factura ce se gaseste in pachet; in cazul cand exista o neconcordanta intre factura si numarul de produse, informati reprezentantul oriflame al companiei de la sediu de unde ridicati pachetul si complectati formularul tip pus la dispozitie de angajatul oriflame pentru a se remedia acest inconvenient.

 

FI REPREZENTANT ORIFLAME!

 

Parteneri

Contact

catalog Oriflame -contactDoar pentru inscriere ne gasesti la numerele de telefon:
Vodafone: (+40) 0720121930
Orange: (+40) 0753868728


catalog Oriflame -email
Adresa email
inscriere.oriflame.ro@gmail.com
Romania pe Harta

Sit Partener

Reprezentant-Orif.com