CUM DEVI REPREZENTANT ORIFLAME

Daca completezi Formularul de Inscriere din acest site, vei fi contactat telefonic in timpul cel mai scurt, pentru inscrierea dvs. ca reprezentant Oriflame, precum si pentru a primi informatiile cu privire la oportunitatea afaceri Oriflame.

• In cazul in care esti minor (16 ani împliniţi) este necesară utilizarea Contractului de vânzare-cumpărare pentru minori, la care se ataşează acordul scris al părintelui. Pentru vizualizare/descărcare model acord click aici – Acord parental (format pdf). La contract se anexează copia după cartea de identitate.

• Sponsorul îţi va prezenta clauzele Contractului de vânzare-cumpărare pe care va trebui să-l semnezi cu Oriflame in cazul in care doresti plata la termen de 18 zile.

In cazul in care vrei sa faci plata la primirea pachetului nu mai este nevoie de semnarea acestui contract

• Inscrierea ca reprezentant Oriflame pe sit-ul  www.Catalog-orif.ro este GRATUITA . Odata cu inscrierea ca reprezentant Oriflame primesti gratuit si  Starter Kit-ul.

• Consultantul îţi explică termenii şi condiţiile în care compania acordă orcarui reprezentant Oriflame credite de 18 zile.

• Consultantul îţi comunică numele directorului Oriflame în subordinea căruia eşti repartizat. Numele acestuia şi numărul tău de cont apar pe fiecare dintre facturile tale.

Dupa inscrierea ta ca reprezentant Oriflame, in adresa ta de e’mail iti parvine codul de client Oriflame cat si parola de acces pe saitul oficial www.oriflame.ro. O data cu accesul la pagina ta personala poti sa te informezi cu ofertele oriflame si alte informatii dorite si totodata poti lansa prima ta comanda de produse oriflame!

 

La intocmirea primelor comenzii sponsorul va v-a ajuta in emiterea acestora pentru cei care acest lucru este o noutate.

 

Inscriete Acum Reprezentant Oriflame

Vezi Aici Oferta de Bun Venit.

SUCCES  CA NOU REPREZENTANT ORIFLAME   

Parteneri

Contact

catalog Oriflame -contactDoar pentru inscriere ne gasesti la numerele de telefon:
Vodafone: (+40) 0720121930
Orange: (+40) 0753868728


catalog Oriflame -email
Adresa email
inscriere.oriflame.ro@gmail.com
Romania pe Harta

Sit Partener

Reprezentant-Orif.com